Jyväskylän Siniset Siniset Keski-Suomen Siniset KS-siniset

"Tässä on minun perheeni! Minulla on tosi hyvät vanhemmat, jotka pitävät minusta huolta. Olisi tosi kiva, jos äiti olisi enemmän kotona".

Miisun äiti, kuten muutkin suomalaiset naiset, on nykyaikana pakotettu käymään töissä kun lapset ovat pieniä, vaikka lapsille ja äidille olisi parempi jos äiti olisi kotona. Myöskään Jyväskylän nykyinen perhepolitiikka ei arvosta äitien kotona tekemää työtä perheen hyväksi.

Onneksi sentään edes Siniset arvostavat äitejä, joita Miisun kaltaiset lapset tarvitsevat enemmän kotona kuin kansantalous heidän työpanostaan töissä.

"Äiti on joskus todella väsynyt, kun hän ei oikein jaksaisi käydä töissä kun hän haluaa hoitaa minua ja ukkia ja mummoa myös".

Perheenäidin loppuunpalaminen on uusi kansantauti, joka on suoraa seurausta nykyisestä suomalaisesta perhe-politiikasta.

Tässä tavallinen Jyväskyläläinen perhe, jolle Jyväskylän Sinisten kuntavaaliohjelma on tehty. He käyttävät kunnan palveluita ja haluavat elää onnellisen ja hyvän elämän läheistensä ja ystäviensä kanssa, kunhan siihen on yhteiskuntapoliittinen mahdollisuus.